SPRM

Arini sambil dok relax terbaca plak kek malaysiakini pasal bekas MB Selangor yang telah dipanggil ke pejabat SPRM bagi sesi soalsiasat berkenaan aduan banglo mewah beliau yang dianggarkan RM24 oleh jurunilai tak ada tauliah atau lebih dikenali JuruKepoh .. den tertarik kek sini bukan apo kalau lah Khir Toyo ni pandai berlakun mau dibuat patah riuk tulang badan dia kerana tak nak bagi kerjasama macam orang orang DAp buat serta keling padang serai semasa penamaan calon sebelum ini.
Selagi kita berpegang BERANI KERANA BETUL TAKUT KERANA SALAH selagi itulah dipanggil, difitnah atau dituduh seberat mana pun apa nak takut kecuali anda baling batu sembunyi tangan.
Den tertarik juga pasal calon di Bagan Pinang yang mempersoalkan intergriti calon. Adakah orang yang dituduh di dalam parti lebih berat hukuman dia dari yang dituduh dan dihadapakan di mahkamah dan terbukti bersalah (opp terlupa kaum pembangkang iaitu DAP PKR dan PAS memang fobia pasal ni) ni susah kalo hangpa buat tak pa kami buat tak boleh sebab hangpa dah pegang anak kunci ke syurga .. nasib la labu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: