kELING MiC sEMAKIN kURANG aJO

Ada golongan tak mengenang jasa didalam MIC yang menjadi perwakilan semalam mencadangkan agar dikalungkan SELIPAR di gambar Tun Mahathir. Ini berikutan rasa tak puas hati mereka yang kononnya mendakwa Tun Mahathir mencampuri hal urusan parti MIC.

Tindakan perwakilan keling ini amatlah KURANG AJAR dan AMAT BIADAP kerana langsung tak menghormati pemimpin yang telah banyak berjasa di Malaysia malahan juga dirantau ini.

Keling2 ini sudah lupa diri bahawa mereka hanyalah golongan minoriti di negara ini dan keling2 ini juga lupa layanan baik kerajaan dibawah pimpinan Tun Mahathir selama 22 tahun kepada survival bangsa mereka.

Sikap perwakilan keling MIC semalam telah menunjukkan yang mereka hanya pandai bermuka2 selama ini.

Patutlah pihak british mengasingkan puak2 keling ini didalam estet2 getah pada zaman dahulu kerana sememangnya mereka ini jenis bangsa yang tak akan mengenang budi.

Bangsa2 pendatang ini semakin tak sedar diri dan semakin mencabar sensitiviti bangsa melayu/islam. Sudahlah masyarakat melayu terpaksa melayan karenah kuil keling2 ini di Selangor, kini Tun Mahathir pula dijadikan bahan kecaman.

Memang benarlah pepatah melayu mengatakan bahawa….

“jika jumpa ular dengan keling, hentam keling dulu

Selama ini keling dok cakap macam macam kami diamkan kerana nak jaga keamanan tapi semakin lama dibiarkan semakin naik minyak keling nih, macam macam auta kalau dah tersepit tapi memang pun bak kata orang tua bapa borek anak rintik Sami Vellu tu pun bila nak ngaku kelemahan diri dia .. cakap temberang cam keling memang sesuai sangat la falsafah tu .. pandai orang orang tau den dulu kaitkan falsafah sebegini .. lain kali keling keling jangan suka sangat nak menghina hak hak orang islam termasuk azan .. fikir balik tu keling

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: