Mangkuk Dalam PAS

Dalam PAS memang ado mangkuk, pinggan serta cawan cawan yang dah sumbing tapi malu nak ngaku walaupun dah terpampang, itulah sifat sebenar orang PAS ni terutama sekali apabila berlaku sesuatu kepada mangkuk cawan dan pinggan ini.
Orang PAS akan membuat apa sahaja untuk menyedapkan hati bak kata syok sendiri dan mereka ini tidak akan malu untuk membuat apa sahaja asalkan orang akan kata tahi ini wangi walaupun sebenarnya busuk serata kampung. Den nak tengok apakah Zaid Ibrahim yang dulu pernah dikeji sehingga ada gelaran peminum arak tegar diberikan kepada beliau oleh mereka mereka yang kini boleh dok bersembang serta bergelak ketawa dengan beliau serta pernah di tuduh macam macam semasa masih bersama UMNo namun dalam sekelip mata semua ini boleh ghaib ala ala Copperfield.
Orang juga akan menaikkan apa jua banner dan juga flyer bagi membantu menaikkan rating tidak kira dalam apa jua keadaan dan siapa yang terlibat kerana yang penting kejahatan dapat dibenarkan serta kaum kerabat mereka dapat diselamatkan dalam arus kejahilan ..
Den juga tertarik dengan segala caci maki yang diterima oleh pemimpin UMNO kerana bagi den orang PAS ni kalau tak maki orang atau mengata macam mulut murai memang tak sah kerana bagi den orang PAS dengan kata mengata ni dah jadi macam pinggan dengan nasi dah sebati sangat tambahan pula dalam ceramah PAS kalau tak ada yang ni memang tak sah tambah sedikit dengan sumpah seranah, tipu sana auta sini mereka yang jadikan ini sebagai alat dan modal ceramah akan disanjung secara contoh yang mudah .. Mat Sabung bekas MP Kubang Kerian ha ha ha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: