Lagi Lagi dan Lagi

Den raso kalau ada manusia yang layak digelar PENIPU ANTARABANGSA SERTA KAKI AUTA NO WAHID boleh diserahkan kepada Mata Lebam dan Juga Teressa BAB1 .. punya la satu dunia dengar apa yang jelas diperkatakan tetapi dalam masa tak sampai 2 jam boleh mengubah ayat dia plak .. maklum la BAPA BAB1 kan jadi penasihat parti dia .. lepas tu boleh plak pusing cerita makanan macam makanan anjing .. den tau la awak makan pizza hotdog (anjing panas) dan segala makanan mewah .. setakat makanan dalam lokap mana layak untuk kerongkong BAB1 awak tu kan .. Tapi kekadang den rasa dia ni ada mental problem atau daya ingatan tak kuat .. elok pi Israel ke USA ke jumpa Bush atau pemimpin kanan Amerika yang lain untuk diperiksa .. kalau susah sangat nak cari pakar tu minta tolong Mata Lebam sure dia akan cadang yang terbaik untuk Minah BAB1 ni ahaks

Ni lagi satu mangkuk dalam politik bagi den .. Tan Sri Datuk Seri Panglima Haji Annuar bin Musa, Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri Kelantan (mengikut info title tu memang dia sendiri nak disebut macam tu semasa membuat buku sempena kedatangan Pak Lah ke Kelantan) kalau nak membodek pun toleh la kiri dan kanan jangan la sampai orang cakap THE SENGALIAN HAS SPOKEN cukup cukup la tu orang UMNO dan juga pekerja pekerja di bangunan UMNO tu pun dah menyampah dengan tingkah laku awak dan tunggu awak berambus je dari situ .. elok la combine dengan Pak Lah tu orang tak nak makin nak tunjuk muka  masak tol camnie .. orang masih teringat sikap awak tu sampai gambar yang diletakkan di tepi bangunan UMNO semasa pilihanraya pun nak kecoh sampai ugut nak buang Setiausaha Kerja Badan Perhubungan UMNo .. tak ke haru kes

Den tertanya apa rasional melantik datu Shahidan Kasim ketika masa semakin menghampiri persidangan UMNO Bahagian Bahagian seluruh negara? Kenapa tidak dilantik sebelum ini mungkin selepas ini Annuar Musa pula akan dilantik Penasihat ECER kepada Perdana Menteri .. mana tau kan semua bule jadi dalam politik .. cam mata lebam nak tumbangkan kerajaan ala ala Thailand supaya cita cita beruk dia nak perintah Malaysia tercapai .. orang PAS pun tak ingin awak jadi PM ni kan pulak den selisih malaikat 44 le dah le RAJA PEMBOHONG dan RAJA PESAKIT MENTAL serta RAJA ANGAN ANGAN .. den rase elok la suluh muka awak tu dalam muka jamban sebelum wat sidang akhbar .. sebenarnya awak tu GILA GLAMER je sebab ada je idea nak bagi gempak supaya wartawan pakat serbu dan yang pasti akan masuk tv dan sebagainya .. setakat nak kelentong ramai akan dengar termasuk sekutu awak tu

Den raso elok la Teressa ni kawen je ngan Mata Lebam .. lagipun Teressa ni masih solo dan Mata lebam baru ada satu je .. takkan Ketua Keadilan tak bagi keizinan sebab dua dua ni memang layak duduk sekali RAJA AUTA dan RATU AUTA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: