Kalut Lagi Mengarut

Selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Hari Lebaran .. maaf kerana terlewat namun lebih baik mengucapkan dari tidak langsung kan (nak menyenangkan hati la ni) ahaks tapi memang kesibukan mengatasi waktu untuk menulis di dalam blog ini .. nak kata apo laie kan tu je la alasan terbaik he he

Semakin kalut den tgk si mata lebam tu .. sampai anto perutusan khas untuk minum kopi bersama sama dengan MP Barisan Nasional yang menaiki belon untuk melakukan lawatan kerja (betui ka) tapi kalau xbetui pun awat yg hangpa dok kalut .. hangpa dah kata ada listing 32 MP Barisan Nasional yang nak melompat katak (Ibrahim Ali sure suka baca ada yang nak join dia bab lompat lompat ni tak ada le pasnie keseorangan dituduh kaki lompat oleh kapak singh) he he tapi cuba la hangpa bayangkan seramai 32 orang nak emlompat semata mata nak puaskan nafsu mata lebam .. tu belum apo apo dah buat perutusan Hari Kemerdekaan tapi biarlah dia dah lama xmerasa wat ucapan gitu bersama burung belatok ni aka kaki angguk .. yang kesiannya kaki angguk ni bukan terdiri dari ahli PKR (Parti Kaki Rosak) sahaja tapi ahli PAS (Peluang Ana Sapu) pun ado jugak maklum la Dato KJ pun penah dok ngan dia dulu kan kan kan he he yang dia dok kalut sangat nak perintah Malaysia kenapa ek sehinggakan siap haribulan bila nak perintah macam ada sesuatu yang tak kena atau dah terdesak sangat .. seperti meminjam duit dengan along .. terdesak sangat nak kena bayar pada tarikh sekian sekian ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: