ISA

Apa masalah dengan rakyat Malaysia sekarang ek .. kalau hangpa xbuat salah xkan orang nak tangkap hangpa membabi buta .. kekadang hanya orang baghal sahaja yang tak nak faham dengan masalah ni .. takkan hangpa pasnie nak kutip sorang RM1.00 lagi semata mata nak biayai kos guaman .. tu yang kawan hangpa naik minyak dok menulis mengarut kek blog sampai den pun kena tuduh penulis hantu padahal den dok carik makan senang senang .. baghal betul la hangpa ni

Biar la kerajaan wat keje depa .. yang hangpa dok kacau kuih wat apo .. siap buat penilaian itu tak betui ini tak betui hangpa sorang je yang betui .. yang hangpa dok menyumpah memaki hamun orang kat blog tak apo .. maklum la hangpa je yang betui kan .. den pun meluat juga ngan gomen ni tapi tak dok la sampai nak kata semua yang kerajaan buat tak betui .. hangpa je yang betui mana bule hangpa tu sape Mr Perfect ka

Den malas la nak komen lelebih bagi den sape yang buat salah biarlah dia merasa hukuman nya .. dalam isu azan hangpa baca link ni http://anginperubahan.blogspot.com/ dan http://www.pembelamelayu.com/ baru hangap nak faham kut .. susah la nak bercerita dengan orang baghal tapi elok depa yang je bagi komen senang sket hangpa nak baca he he pasnie ramai ramai le wat Kempen RM1.00 bagi depa naik tocang lagi .. dah le skang banyak orang dok pertikai pasal Melayu dan orang melayu sendiri yang dok hangatkan .. ntah le belalang susah den nak komen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: