Kacau bilau

Poltiik sekarang telah dicemari dengan pelbagai lakunan serta dakwaan termasuk dengan akujanji yang tak boleh dipakai langsung sebab dok main sorong tarik .. ada mengadu kununnya di liwat dan dirogol .. ada yang siap menyaman demi maruah diri yang tu pihak kena saman tanggung le tak pun pasnie wat collection untuk langsaikan jumlah saman perlu dibayar .. mungkin ada blogger yang akan boleh tolong wat kutipan derma bayar saman .. amacam takkan time ni tak ada orang nak tolong da kut .. loyar free memang ramai tapi orang lain tolong bayar le .. nak kencing pun kena bayar 30sen ni kan pula khidmat peguam nak nak kapak singa yang semakin tak boleh diajar ahaks .. orang pandai katakan tapi yang ikutpun memang pandai .. PANDAI TEMBERANG hahaha

Kes ciplak apa nak kecoh .. relax la depa tu mana ada idea nak sediakan soalan .. sibuk reformasi sana sini .. dok hentam kiri kanan .. dok bertekak siang malam .. setakat benda cam tu cari je kat mana mana .. tu pun nasib baik tak dok tepi jalan minta peminta sedekah bagi idea sikit nak anto bagi up sikit nama kat dewan kunun wakil rakyat efisen lagi macho .. cam MENTEGA je he he

Den cuma tunggu apa lagi lakunan atau pratonton yang akan dikeluarkan oleh mata lebam .. nak tunggu 16 September rasa akan berlalu gitu je bak kata seorang penulis blog yang den baca .. hari penuh khayalan mungkin pasnie ada tarikh baru kut .. maklum le cita cita nak jadi Perdana Menteri biar pun sebenarnya tak ada orang pun nak angkat dia jadi Perdana Menteri kecuali Parti Anak Beranak dan Saudara Mara tu ahaks .. dalam parlimen dah ada anak dan isteri pasnie sure menantu ngan bapa mentua bertanding pulak .. yang lain tengok dan telan air liur je la elok pasnie ditukarkan je nama parti kepada Parti Anak Beranak dan Saudara Mara best sikit sudah terang lagi bersuluh .. jawatan penting bagi je kepada saudara mara seperti tender dulu habis anak beranak kaya raya .. sekarang pandai pulak kutuk orang maklum la dah senang makan 3 keturunan pun tak abis .. yang sengal dok sokong membabi buta walaupun babi buta pun tak meracau tak tentu hala ahaks .. kunun demi keadilan dan reformasi sanggup korbankan wang ringgit dan perniagaan dan masa dengan anak bini .. yang lelaki tak apa lagi yang perempuan ni adus sengal kekadang den tengok .. fikir fikir sendiri la hangpa semua ada otak .. dok tepi laut ke xpun dok le atas bangunan tinggi sensorang cuba pikiaq balik betui ka langkah hangpa .. jangan da tua kerepot baru sedar ABAIKAN JE LA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: