Lakunan atau ..

Den raso lepas ni ramai le mohon BICARA semula akibat masalah saksi .. cubo la fikir sape nak buat jahat bawa 4 orang saksi kecuali orang ada sakit mental .. tu pun rasanya dia takkan bawa sebab cuba ekau bayangkan nak p rogol orang atau nak liwat orang takkan nak heboh satu Malaysia kecuali memang orang ni gila glamer atau nak suruh perbuatan dia diketahui ramai ..

Yang den nak tergelak sikit pulak nak bersumpah siap order dari ulama luar negara maklum le taste luar katakan .. Malaysia ape kelas he he tapi dok juga kat Malaysia

Lepas ni den nak tengok apo lagi lakunan dia yang bule mencuitkan hati rakyat jelata .. dari suntikan HIV sampai ke kes sekarang kekadang kelako juga .. Bagi den kalau tak bersalah kenapa nak gelabah sangat .. mungkin lepas ni dia pikiaq bule wat show sana sini .. cari isu baru buat show lagi dan ansihat den sape sape nak gi dengar ceramah lepas ni PASANG PASANG LE APA YANG PATUT DI TEMPAT SEPATUTNYA ahaks

Den raso lepas ni mesti buat konsert rock lagi pangey Hatta jadi promoter kalau tak buat gitu rakyat tak datang pastue tak leh duit sedekah plak .. maklum le lebih ramai orang lebih ramai RM akan masuk .. lepas ni kita tengok wayang 15hb Julai kat TV3 plak .. bawa le pembantu Khas ramai ramai .. maklum le Pembantu Khas pakai baju Pembantu Khas pakai seluar Pembantu Khas tuang kopi .. semuanya Pembantu Khas maklum la orang kesayangan orang putih katakan ..

Den ado terbaca surat kepada MB Air Liur menyeru rakyat selangor jangan bayar cukai pintu jika potongan 20% tak dibuat .. elok sangat cadangan tu time pilihanraya segala dalam hutan dijanjikan tu Babi dah jadi projek MEGA .. sekarang masa tunai janji banyak pulak songeh maklum le dah ada dalam tangan .. siapa2 tak ada duit jangan berjuang duduk rumah je .. dan rakyat tidak ada duit jangan campur dengan golongan reformis jalanan .. hangpa kan miskin dok diam diam dah .. orang korporat aka keparat mana bule di tegur duit banyak bule buat macam macam .. ekau tak ada duit main ngan anak bini dah kalau nak makan angin dok luar rumah dah he he sat lagi den nak tengok adegan kek Parlimen pulak .. Siapa pula yang nak jadi HERO aka HEROIN pulak menjerit jerit cam Tarzan ni

1 Comment

  1. Kiambang said,

    13 July, 2008 at 11:03 pm

    BL, wa tau la lu pedulik haper dengan apa orang lain nak kata. Cuma wa ngeri sikit dengan komen lu mengenai 4 saksi tu. Kalau lu tak suka, jangan tentang, sebab ia ada dalam Al Quran dan Hadis. Wa takut lu akan tentang Al Quran dan Hadis gak nanti.

    (Sebenarnya, tak suka pon dah dikira menentang).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: